Cheops stelt Geert Degezelle
aan als CEO

Filip Goos focust op zijn functie van executive chairman

 

Edegem, 12 maart 2019 - IT-specialist Cheops maakt vandaag bekend dat Geert Degezelle vanaf 1 april de functie van CEO opneemt. Filip Goos blijft Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Filip Goos: “We heten Geert van harte welkom bij het team. Hij brengt niet alleen een schat aan sectorervaring mee, maar heeft ook een mooi trackrecord uitgebouwd in gelijkaardige functies. Geert is bij uitstek de geschikte persoon om als CEO de verdere groei en ontwikkeling van Cheops in goede banen te leiden. Hij kan hierbij voortbouwen op een succesvol businessmodel en de hechte klantenrelaties die aan de basis liggen van onze sterke marktpositie.”

Geert Degezelle: “Ik ken Cheops al jaren als een snelgroeiende speler in de markt van IT & Business Technology Services. Ik ben heel blij aan boord te komen bij een vooruitstrevend bedrijf met een krachtige visie en een sterke ambitie. Cheops heeft voldoende schaalgrootte om te investeren in het uitbouwen van diepgaande expertise, kennis en concrete oplossingen. Tegelijk blijft de organisatie heel benaderbaar – met de toegevoegde waarde naar de klanten als uitgangspunt. Dat is duidelijk een succesformule in de Belgische markt, aan dat recept zullen we blijven vasthouden."

Filip Goos zal zich in zijn functie van Voorzitter van de Raad van Bestuur toeleggen op de strategie, evenals de strategische initiatieven en de strategische partnerships van Cheops.

Filip Goos: “Cheops is al vijftien jaar lang een verhaal van ondernemerschap, groei en professionalisering, zonder dat we ooit hebben toegegeven op klantgerichtheid. Vanuit de raad van bestuur zal ik mij nu volledig kunnen toeleggen op het verfijnen en bewaken van de langetermijnvisie. Ik kijk er werkelijk naar uit om samen met Geert en het ganse team de volgende stappen te zetten."

Een passie voor IT

Geert Degezelle is 44 en ingenieur van opleiding. Hij heeft meer dan 20 jaar managementervaring in de IT- en telecomsector, waarin hij zowel leidinggevende functies op commercieel als op strategisch niveau bekleedde. Hij leidde onder meer de security- en clouddienstverleningstak voor de B2B-markt van Proximus. Vervolgens was hij actief als CEO van Telindus Nederland, een dochterbedrijf van Proximus dat zich toelegt op IT-oplossingen. Geert heeft een ware passie voor de trends die de IT-sector beheersen, en meer bepaald de vertaling naar hoe deze trends toegevoegde waarde kunnen creëren.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.