Cheops opnieuw bekroond als “Great Place to Work”

Cheops opnieuw bekroond als “Great Place to Work”

Cheops, Kontich, [09/01/2024] – Cheops heeft als leading Managed Services Provider voor het tweede jaar op rij het gerenommeerde kwaliteitslabel "Great Place to Work®" verdiend. 

“Great Place to Work” is een wereldwijd programma dat organisaties beoordeelt op basis van hun werkomgeving, cultuur en personeelsbeleid. Het programma evalueert bedrijven op verschillende criteria, waaronder tevredenheid van medewerkers, leiderschap en de mate van fierheid die werknemers voelen over hun werk. De resultaten worden verkregen door een uitgebreide enquête onder medewerkers uit te voeren. 

Met een indrukwekkende score van 93% en een bovengemiddelde tevredenheidsscore op alle stellingen, bevestigt Cheops opnieuw haar positie als een bedrijf waar medewerkers zich werkelijk betrokken voelen. De sterke punten van het bedrijf, met absolute topscores voor kameraadschap, geloofwaardigheid en trots, onderstrepen de positieve werkomgeving en teamspirit binnen Cheops. 

Filip Goos, Group CEO, reageert enthousiast op dit succes: "We zijn bijzonder trots op deze erkenning, vooral omdat het een bevestiging is van onze eigen medewerkers. Voor het tweede jaar op rij worden we door hen als een Great Place to Work® gezien." 

Cheops legt een sterke nadruk op de persoonlijke begeleiding van medewerkers en biedt op maat gemaakte opleidingen aan binnen de Cheops Academy, waarbij een menselijke maar professionele werkomgeving behouden blijft.  

De herbevestiging van het Great Place to Work®-label is niet alleen een erkenning voor Cheops als bedrijf, maar ook voor de medewerkers zelf, die dagelijks bijdragen aan de positieve werkomgeving waar Cheops om bekend staat. Uiteraard is het behalen van het label niet het einddoel. Cheops is vastberaden om voortdurend te evolueren en de werkplek verder te verbeteren. Dit gebeurt onder meer door de waardevolle feedback van medewerkers te vertalen naar strategische HR-acties voor het komende jaar. 

Wil je ook aan de slag bij een Great Place to Work?

Check de vacatures bij Cheops!

Bekijk onze vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.