Cheops is een Great Place to Work!

Cheops is een Great Place to Work!

Cheops kreeg onlangs het Great Place to Work-label. Een prestatie waar we heel trots op zijn, vooral omdat het een erkenning is van onze eigen medewerkers.

Wat we altijd al hoopten en eigenlijk ook veronderstelden is nu door Great Place to Work officieel bevestigd: het is goed werken bij Cheops. “Het label is voor ons een heel mooie mijlpaal”, zegt Lies Claessens, HR-manager bij Cheops. “Uit de diepgaande bevraging van de medewerkers blijkt onder meer dat ze vertrouwen hebben in het management, dat ze trots zijn op ons bedrijf, dat ze vinden dat ze eerlijk verloond en beoordeeld worden en dat ze ook veel plezier kunnen maken op het werk.
Hier is een job meer dan een job.”

Persoonlijke aanpak en goede sfeer

Voor Cheops zijn de mooie GPTW-scores in ieder geval een bevestiging dat ons DNA als bedrijf goed zit. Zo hechten we veel belang aan de persoonlijke begeleiding van onze medewerkers.
We stippelen samen de weg uit voor de ontwikkeling van ieders talent.

Binnen onze Cheops Academy bieden we onze medewerkers dan ook tal van opleidingen aan op maat van hun ambities. Ook al zijn we een sterk groeiend bedrijf, die warme en menselijke sfeer willen we zeker behouden. We brengen dan ook regelmatig iedereen samen voor leuke activiteiten en events. Op die manier blijft de teamspirit sterk. Het Great Place to Work-label is alvast weer een mooie reden om te vieren.

Samen sterk

Wat het behalen van het Great Place to Work label extra bijzonder maakt is dat het niet alleen een mooie erkenning is voor Cheops , maar ook voor onze medewerkers zelf.

Onze positieve werkomgeving is vooral ook hun verwezenlijking en daar zijn we zeer dankbaar voor. Zij vangen nieuwe collega’s op, werken hard, maar maken ook veel plezier op de werkvloer en trekken elke dag mee aan de kar. Cheops, dat zijn onze medewerkers.

- Lies Claessens, HR Manager

Wil je ook aan de slag bij een Great Place to Work?

Check de vacatures bij Cheops!

Bekijk onze vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.