Cheops bij Deloitte
Technology Fast 50

Cheops is opgenomen in de Deloitte Technology Fast 50-ranglijst. Jaarlijks brengt consultancybedrijf Deloitte die ranglijst uit van de 50 snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven met hoofdzetel in België. De uiteindelijke ranking en winnaar worden aangekondigd op 18 november 2015.

“We zijn uiteraard erg blij dat Cheops deel uitmaakt van de Deloitte Technology Fast 50,” aldus Filip Goos, CEO van Cheops. “Onze groeistrategie is gebaseerd op de toegevoegde waarde die we bieden voor onze klanten. Met onze diensten en experten zorgen we ervoor dat zij IT strategisch kunnen inzetten om hun eigen bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.”

In de Deloitte Technology Fast 50 worden elk jaar publieke of private bedrijven opgenomen die een technologieproduct of –dienst ontwikkelen en de afgelopen vier jaar een aanzienlijke omzetgroei hebben gekend. Meer informatie over de Deloitte Technology Fast 50 vindt u hier.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.