Cheops behaalt ISO27001-certificering voor informatiebeveiliging

Cheops behaalt ISO27001-certificering voor informatiebeveiliging

Cheops kondigt aan dat het met succes de ISO27001-certificering voor informatiebeveiliging heeft behaald. Deze certificering erkent de toewijding van Cheops aan het beschermen van gegevens, zowel intern als in alle klant gerelateerde activiteiten.

In een tijd waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren, is het van vitaal belang dat organisaties informatiebeveiliging als een prioriteit beschouwen. Met de ISO27001-certificering toont Cheops aan dat het cybersecurity serieus neemt: alle processen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo biedt Cheops klanten een veilige omgeving voor hun gegevens.

"Dit is een mijlpaal voor Cheops en we zijn enorm trots op het behalen van de ISO27001-certificering ", aldus Filip Goos, CEO van Cheops. "Het is een erkenning van ons engagement om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen. Deze certificering onderstreept ons streven naar uitmuntendheid en bevestigt dat Cheops een betrouwbare partner is op het gebied van IT-beveiliging."

Het ISO27001-certificaat onderstreept de reputatie van Cheops als betrouwbare en verantwoordelijke partner op het gebied van IT-beveiliging. Het opent nieuwe commerciële mogelijkheden bij middelgrote en grote bedrijven, evenals overheidsinstellingen die de ISO27001-certificering als een vereiste beschouwen.

Cheops blijft zich inzetten voor het versterken van informatiebeveiliging en zal blijven investeren in continue verbetering van de beveiligingsmaatregelen. “We zijn vastbesloten om de belangen van zowel onze klanten als ons bedrijf te beschermen en een veilige omgeving te bieden voor gegevensverwerking”, aldus Filip Goos.

 

Cheops-ISO-27001-Certification-Badge

 

Voor meer informatie over de ISO27001-certificering van Cheops en onze diensten kunt u contact opnemen via compliance@cheops.com.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.