Case study: CRH Group versterkt
interne IT-service door
co-sourcing

 

De Ierse CRH Group, die behoort tot de wereldwijde top-vijf in de sector van bouwmaterialen, hecht veel belang aan een snelle klantenservice. Om de klanten efficiënt te kunnen bedienen, moeten de computergebruikers altijd beschikken over een goed werkende IT-omgeving met vlot draaiende applicaties. Daarom koos de CRH Group ervoor de IT-service volgens een co-sourcing-model in te richten.

“Op onze interne servicedesk werken vier eigen medewerkers, aangevuld met twee servicedesk engineers van Cheops”, vertelt Jannik Rentmeesters, Country IT Manager Belgium bij CRH. “We werken op die manier sinds 2013 samen met Cheops. Die samenwerking loopt prima. We kunnen via hen rekenen op goed opgeleide en flexibele werknemers die onze IT-gebruikers goed kunnen helpen. Op die manier gaat er zo weinig mogelijk tijd verloren met IT-problemen zodat de productiviteit van onze medewerkers optimaal blijft.”

Toekomstige groei flexibel opvangen

Regelmatig zitten de mensen van CRH en Cheops samen tijdens de service delivery meeting om de samenwerking te bespreken. Het doel daarvan is ervoor te zorgen dat de dienstverlening van Cheops optimaal is afgestemd op de noden en veranderende werklast bij CRH.

Lees de volledige case study

En ontdek hoe CRH de continuïteit van de klantendienst kan verzekeren

Lees de case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.