Maak kennis met Jens,
Software Engineer

Maak kennis met Jens,
Software Engineer

Onze medewerkers aan het woord. Om hun drijfveren beter te leren kennen, vroegen we meer over hun rol bij Cheops en welke persoonlijke ambities en interesses ze hebben. Ontdek het verhaal van Jens.

Wat doe je bij Cheops?

Ik ben Software Engineer bij Cheops. Ik werk op locatie bij de klant op projectbasis en mijn werk is vooral gericht op webapplicaties en front-end development. In mijn job is het belangrijk dat je de combinatie hebt van people skills en technische skills. Als je solliciteert op een project, dan voel je dat de klant op zoek is naar mensen die snel integreren in een team.

Hoe ben je bij Cheops terecht gekomen?

Cheops is op mijn radar gekomen omdat het een toegankelijk en persoonlijk bedrijf is. Tegelijkertijd is Cheops heel ambitieus: op korte tijd is het snel gegroeid, er worden grote investeringen gedaan, je ziet veel nieuwe collega’s binnenkomen.

Ik heb bewust voor consultancy gekozen omdat je op verschillende projecten wordt ingezet en zo sneller kan bijleren. Door mijn werk kom ik vaak op nieuwe plaatsen, ontmoet ik nieuwe mensen, gebruik ik nieuwe tools,… Zo houd ik mezelf scherp.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Mijn eigen ambitie binnen Cheops is om door te groeien in mijn rol als Software Engineer, meer richting full-stack. Op langere termijn ambieer ik een architectenrol binnen Software Development.

Naast mijn passie op het werk wil ik de wereld ontdekken door te reizen en sport ik veel in mijn vrije tijd. Ik maak deel uit van het Cheops Cycling Team waarmee we hebben meegedaan aan de 1000km voor Kom op Tegen Kanker.

Ook ambitieus zoals Jens?

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag.

Bekijk vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.