Kanaal Z

Experts aan het woord over digitalisering:
hoe kan technologie uw business versterken?

 

De wereld digitaliseert in versneld tempo: robots en artificiële intelligentie zijn allang geen fictie meer. Hoe kunnen bedrijven voordeel halen uit nieuwe technologie en ervoor zorgen dat de digitalisering geen bedreiging vormt maar hen net sterker maakt? Herbekijk onze reeks over digitalisering die op Kanaal Z werd uitgezonden.

Digitalisering is nooit het ultieme doel

Digitalisering is nooit een doel op zich: het moet altijd leiden tot betere ervaringen. Bedrijven mogen dus niet vergeten dat technologie alleen een middel mag zijn om meer te bereiken: een beter contact met de klanten bijvoorbeeld, of een snellere internationale groei.

Cybersecurity Essentials voor Business Managers

Cybersecurity is complexe materie. Ontdek in dit eBook recente IT-security statistieken, de meest voorkomende gevaren en oplossingen.

Download eBook

Meer aandacht voor menselijke interactie

In een wereld vergeven van bits & bytes waarin steeds meer functies worden overgenomen door technologie, moet je ook inzetten op aspecten die getuigen van menselijke intelligentie en daardoor toegevoegde waarde bieden. Net door efficiënt te digitaliseren, is er meer ruimte voor waardevolle menselijke interactie die op zijn beurt uw business naar een hoger niveau tilt.

Trendanalist en consumentenpsycholoog Herman Konings over de laatste technologische trends en hun impact op het bedrijfsleven en tewerkstelling.

Christophe Vanmalleghem over digitalisering en hoe bedrijven voordeel kunnen halen uit de mogelijkheden die nieuwe technologieën aanreiken.

Michael Beal - General Manager van Microsoft - over hoe data en artificiële intelligentie vandaag voor bedrijven een competitief voordeel kunnen opleveren.

Luc Opdebeeck – Managing Director bij Hewlett Packard Enterprise – over hoe de IT afdeling binnen bedrijven aan belang heeft gewonnen dankzij hybrid cloud.

Ontdek hoe technologische innovatie en een betere customer experience hefbomen zijn voor groei en een versnelde internationale expansie binnen Gosselin Group.

In collaboration with:

     

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.