Induver introduceert
‘New Way of Working’
met uitbesteed IT-beheer

Induver introduceert ‘New Way of Working’ met uitbesteed IT-beheer

Om efficiënter en flexibeler te kunnen werken en samenwerken, besliste risicoadviseur en verzekeringsmakelaar induver om de IT voor de vier vestigingen te standaardiseren. De werkplekken van de medewerkers kregen een grondige update en de ondersteuning verloopt nu proactief vanop afstand. Cheops is de strategische IT partner van induver en optimaliseerde de infrastructuur, applicaties en het beheer. Hiermee is de onderneming klaar voor verdere groei.

De voorbije jaren maakte induver gebruik van een centrale Citrix omgeving en van thin clients om het IT beheer over de 4 kantoren haalbaar te houden. Deze oplossing liep echter tegen haar limieten aan qua betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid van werken voor de eindgebruikers. “We wilden onze IT-voorzieningen daarom volledig moderniseren over de kantoorgrenzen heen, zodat iedereen over dezelfde krachtige en flexibele mogelijkheden zou beschikken”, vertelt Rudi Ronzani, Data & ICT Director bij induver. Aangezien hij alleen de IT-verantwoordelijkheid draagt, is het extra belangrijk dat de 130 IT-gebruikers bij induver zo goed en efficiënt mogelijk ondersteund kunnen worden.

Samenwerken op afstand

“We gingen voor een overstap naar de ‘New Way of Working’, met alles wat daarbij komt kijken om bijvoorbeeld op afstand samen te werken”, legt Ronzani uit. “De coronapandemie heeft die transformatie nog versneld, want voordien waren we nog niet goed uitgerust om bijvoorbeeld thuis te werken of online te vergaderen.”

Toen induver op zoek ging naar een partner voor het project, viel de keuze snel op Cheops. “We hebben verschillende partijen overwogen maar Cheops overtuigde ons met de voorgestelde aanpak en dienstverlening, hun grondige voorbereiding en hun expertise”, verklaart Rudi Ronzani.

Lees de volledige case study

Lees hoe Induver de 'New Way of Working' implementeert met uitbesteed IT-beheer.

Lees de case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.