Incofin schakelt Managed Services in voor een veilige en flexibele IT omgeving

Incofin schakelt Managed Services in voor een veilige en flexibele IT omgeving

Incofin Investment Management (Incofin), specialist in impactinvesteringen, heeft de voorbije jaren zijn werknemersbestand verdubbeld, vooral internationaal, en telt nu meer dan 100 medewerkers. Gezien de financiële activiteiten van Incofin is een betrouwbare IT-basis, die veilig en flexibel meegroeit, onmisbaar. De organisatie werkt daarom al geruime tijd samen met Cheops als partner voor cruciale IT-diensten, waaronder het proactieve beheer van de werkplek en eindgebruikers, de hybride cloud-omgeving en security diensten

“In slechts vier jaar tijd verdubbelde het aantal medewerkers. Gedurende deze gehele periode heeft Cheops zich bewezen als onze toegewijde IT-partner. Zij hebben het vermogen om voortdurend in te spelen op onze evoluerende behoeften en groeiambities.”

  • Kenneth Willemsen, Head of Technology and Operational Excellence bij Incofin

Voor bedrijven zoals Incofin is IT van strategisch belang. De organisatie bevindt zich namelijk op het snijpunt van transacties en informatie-uitwisseling tussen investeerders, projecten en kredietnemers. Dit betekent dat Incofin werkt met kritieke data die altijd beschikbaar en robuust beveiligd moeten zijn. Vanuit deze positie is het dan ook vanzelfsprekend dat Incofin volop investeert in Managed IT Services om hun operationele activiteiten en groeiambities te realiseren.

Maximale IT-beveiliging: 24/7 monitoring via Managed SOC en Managed Security Awareness

Het Managed SOC (Security Operations Center) van Cheops biedt Incofin 24/7 monitoring voor maximale beveiliging. Deze proactieve beveiligingsoplossing voorkomt dure of last-minute ingrepen als gevolg van dreigingen of malafide praktijken. De security-experts van Cheops treden direct op, nog voordat een dreiging escaleert. Dat is een hele geruststelling voor Incofin, zij moet kunnen rekenen op een waterdichte beveiliging.

“Cybersecurity is constant in beweging en via het SOC hebben we de zekerheid dat we elke evolutie op de voet volgen”, zegt Kenneth Willemsen. “Met AI verwachten we alweer nieuwe grote uitdagingen voor IT-beveiliging – er komen ongetwijfeld allerlei zeer moeilijk te doorgronden phishing-technieken op ons af. Ook hier kijken we naar Cheops om ons hierbij te begeleiden en te ondersteunen."

Lees de volledige case study

Ontdek hoe ons partnership met Incofin heeft bijgedragen aan een veilige, flexibele en schaalbare IT-infrastructuur die hun snelle groei ondersteunt.

Lees de case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.