Als KMO onderscheiden
met IT?

Verminder de risico’s en kosten

 

Dat IT in toenemende mate het verschil maakt bij KMO’s is alom geweten. Een proactief en goed beheerde IT-infrastructuur laat KMO’s toe zich te onderscheiden in de markt. Door bijvoorbeeld productiever en kostenefficiënter te werken of de focus volop te leggen op de eigen kernactiviteiten, innovatie en groei. Ontdek drie manieren om maximaal voordeel te halen uit IT.

Focus op de business

De toenemende complexiteit van IT is voor vele KMO’s niet meer te behappen. Door externe IT-specialisten in te zetten met kennis van de recentste technologieën en software kan u zich als KMO opnieuw volop focussen op uw kerntaken. Terwijl uw IT-omgeving wordt beheerd door professionele tools en experten, leggen uw eigen medewerkers zich volop toe op uw doelstellingen en het behalen van groei en rendement.

Minder verlies van tijd en geld, meer continuïteit

Dankzij proactief beheer via managed services blijft uw IT gezond omdat mogelijke issues worden aangepakt nog voor ze zich voordoen. Zo wordt downtime vermeden, wat u tijd en geld bespaart omdat uw systemen blijven draaien en uw mensen kunnen blijven werken. Wanneer zich toch een incident voordoet, kan u met al uw vragen terecht bij één aanspreekpunt, die u garanties biedt op een snelle oplossing. Die continuïteit is vandaag goud waard.

Slim inspelen op technologische evoluties

Een leverancier van managed IT services weet wat er in de markt speelt. Hij helpt u technologische keuzes te maken die uw business vooruit stuwen en die verder kijken dan de nieuwste hype. Als KMO doet u zo een beroep op de inzichten en gevarieerde expertise van een heel team en profiteert u van kennisoverdracht. Advies, expertise en gespecialiseerde taken die u moeilijk volledig via eigen medewerkers kan voorzien.

Een professioneel beheerde IT-omgeving laat KMO’s toe om hun risico’s en kosten te verminderen en tegelijk hun productiviteit en continuïteit te verhogen. In een markt waarin onderscheidend vermogen op alle vlakken een sleutel is tot succes, biedt dat hen een concurrentieel voordeel van formaat.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.