Christophe Vanmalleghem
wordt Managing Director

Edegem, 19 mei 2015 – Christophe Vanmalleghem is aangesteld als Managing Director bij Cheops Technology NV. In deze rol zal hij samen met het bestaande directieteam instaan voor het dagelijks beheer van het bedrijf alsook de implementatie van het nieuwe strategische plan.

Deze versterking aan de top laat CEO Filip Goos toe om meer focus te leggen op de strategische aspecten van de bedrijfsvoering.  De bijkomende bandbreedte moet Cheops nog beter in staat stellen in te spelen op de vele opportuniteiten die de snel veranderende digitale wereld met zich meebrengt.  Het bedrijf komt daarmee in een volgende fase van duurzame groei.

“Het is onze taak om onze klanten te helpen hun competitieve positie te behouden en te versterken door hen op een efficiënte, veilige en betrouwbare manier toegang te verschaffen tot de juiste informatie,” zegt Filip Goos. “Hiervoor beroepen we ons op innovatieve oplossingen die we op een totaal onafhankelijke manier aanreiken aan onze klanten. Cheops is hier om onze klanten advies en toegang te geven tot deze digitale omwenteling “as a service” op de meest pragmatische en kwalitatieve manier. Op deze manier plannen we onze voorsprong verder te verzilveren.”

Christophe Vanmalleghem heeft meer dan 20 jaar ervaring in management en sales in de ICT-sector, op Belgisch en internationaal niveau.  Voor hij bij Cheops aan boord kwam vervulde hij de afgelopen negen jaar verschillende topfuncties bij de internationale IT-dienstengroep Econocom en maakte er deel uit van het uitvoerend comité. Hij klom er snel op van Business Unit Manager tot Managing Director van de Services-afdeling voor de Benelux-regio. In 2011 werd hij als Group Services Managing Director verantwoordelijk voor de IT-services business van Econocom in 6 landen in de EMEA-regio.

“Het is een waar genoegen om deel uit te kunnen maken van dit Belgisch succesverhaal,” aldus Christophe Vanmalleghem. ”Een nieuw avontuur beginnen in een bedrijf dat de nieuwe digitale wereld volledig omarmt en naar verdere groei streeft, is voor mij een gedroomde kans. Meer dan ooit is er ruimte voor een lokale speler met een bewezen businessmodel en een sterke focus op advies en service. Cheops neemt de zakelijke en IT-uitdagingen van haar klanten ter harte en heeft de middelen om dit te doen, zonder rekening te moeten houden met zogenaamde legacy business.”

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.