Cheops is voor de
zevende keer op rij
Trends Gazelle

Voor het zevende jaar op rij krijgt Cheops de erkenning van Trends Gazelle, en voor het tweede jaar in de categorie grote ondernemingen. Dat houdt in dat Cheops opnieuw tot de 200 snelst groeiende ondernemingen behoort in de regio.

Elk jaar selecteert de redactie van het zakenblad Trends de ‘Trends Gazellen’. Het zijn de snelst groeiende bedrijven gemeten op basis van omzet, personeel en toegevoegde waarde. Ze worden gekenmerkt door hun innovatieve kracht en het feit dat ze werkgelegenheid creëren en het ondernemingsklimaat op een positieve manier beïnvloeden.

“We danken deze erkenning aan het blijvend vertrouwen van onze klanten. De toegevoegde waarde die we voor hen creëren vormt de kern van onze strategie van duurzame groei,” aldus Filip Goos, CEO van Cheops. “We zijn uitermate trots dat we voor de zevende keer op rij tot Trends Gazelle worden verkozen. Dat is zonder meer uitzonderlijk.”

Ook in 2017 zet Cheops de duurzame groei verder met mooie vooruitzichten op het vlak van personeelsuitbreiding en opportuniteiten om de geografische aanwezigheid en het dienstenaanbod te versterken.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.