Cheops verstevigt
Managed Services met
Eric Primus als Sales Manager

Cheops verstevigt Managed Services met Eric Primus als Sales Manager

IT-specialist Cheops heeft Eric Primus aan boord gehaald als Sales Manager voor haar divisie Managed Services. Op die manier zal de verkoop voor die diensten nog gerichter gebeuren, met het oog op een maximale toegevoegde waarde voor de klanten. “Managed Services zijn hoe dan ook de toekomst”, zegt Eric Primus.

Cheops wil met de aanstelling van Eric Primus de Managed Services-klanten nog gerichter benaderen. Eric heeft al jaren ervaring in de markt van IT-diensten voor middelgrote bedrijven en is dan ook de geknipte persoon om het salesteam te leiden. Hij wordt daarbij aangestuurd door Kenny Dierickx, die bij Cheops verantwoordelijk is voor de divisie Managed Services.

“We weten intussen allemaal hoe belangrijk het is om als onderneming in alle omstandigheden flexibel en weerbaar te zijn”, zegt Kenny Dierickx. “Die flexibiliteit om snel te schakelen is precies wat Managed Services kunnen bieden.”

Overtuigd door Cheops als Managed Services-pionier

Eric staat in ieder geval volledig achter het model waarbij bedrijven bepaalde taken deels of volledig uitbesteden zodat ze zich kunnen toeleggen op hun eigen kernactiviteiten. “Natuurlijk is het bij zo’n ‘as-a-service’ aanpak belangrijk om in zee te gaan met een ervaren en betrouwbare speler die continuïteit kan garanderen”, zegt hij. “Als pionier in Managed Services staat Cheops op dat vlak heel sterk. Bovendien is Cheops niet gebonden aan bepaalde leveranciers en heeft het alle competenties in huis, van Security tot Cloud. Zo hoeven de klanten zich nergens zorgen over te maken en kunnen ze vertrouwen op de expertise van Cheops.”

Focus op klantentevredenheid

Om de groei van de Managed Services-activiteiten mogelijk te maken, wil Eric vooral verder bouwen op de hoge klantentevredenheid: “Op het einde van de rit primeert de klantentevredenheid. Als organisatie moeten we daar voortdurend blijven aan werken en instaan voor een degelijk advies en een strakke opvolging. Ik wil er onder meer voor zorgen dat we onze klanten altijd goed informeren en adviseren over ons dienstenmodel. En vooral, wat dat voor hen kan bijdragen.”

Uitbreiding van diensten

Concreet zal de nationale aanwezigheid van het salesteam van Cheops verder uitgebouwd worden. Daarnaast komt er extra aandacht voor het dienstenaanbod rond Security: “IT security is complex en dus een zaak voor specialisten. Als het daar fout gaat, kan dat zeer zware gevolgen hebben voor een onderneming. Managed Security is dus de ideale oplossing voor bedrijven die zelf niet de nodige kennis en infrastructuur in huis hebben.”

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf
competitiever kunnen maken?

Contacteer ons

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.