Cheops versterkt management
met nieuwe CFO

Edegem, 25 april 2019 - IT-specialist Cheops maakt vandaag bekend dat Koen Berges vanaf 2 mei de functie van CFO opneemt. Als CFO versterkt Koen Berges het managementteam onder leiding van Geert Degezelle (CEO) in de verdere uitbouw van Cheops.

Op 2 mei treedt Koen Berges aan als CFO bij Cheops. Koen Berges (°1976) heeft een brede internationale achtergrond in finance en deed ervaring op in diverse sectoren. Hij studeerde af als handelsingenieur en werkte vervolgens onder meer bij PwC en ExxonMobil. Hij was Senior Controller, Group Treasurer en divisie-CFO bij investeringsfonds Alcopa, en maakte daarna de overstap naar Triamant als CFO. Dankzij dit gevarieerde parcours heeft Koen ervaring met alle facetten van financieel management, zowel operationeel als in investeringsdossiers.

Koens aantreden betekent een verdere versterking van het management van Cheops. Recent maakte het bedrijf ook al bekend dat Geert Degezelle de functie van CEO heeft opgenomen.

Koen Berges: “Cheops is een dynamische scale-up in de IT-sector. Ik zie mijzelf perfect passen binnen de hands-on cultuur die Cheops uitdraagt. Mijn visie is dat finance de business moet ondersteunen. Het draait tenslotte om ondernemen.”

Filip Goos, executive chairman van Cheops: “Koens aanpak past bij de ambities en uitdagingen van Cheops. Hij heeft een klare kijk op de zaken en weet duidelijk van aanpakken. Zijn expertise en ervaring helpen Cheops om de volgende stappen te zetten en verder te groeien.”

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.