Cheops verhuist hoofdzetel naar gloednieuw gebouw in Business Park Gate 7

Cheops verhuist
hoofdzetel naar
gloednieuw gebouw in
Business Park Gate 7

IT-dienstverlener Cheops verhuist zijn hoofdzetel naar Business Park Gate 7 in Kontich in 2021. Cheops zal er zo’n 3.000 m² gloednieuwe, state of the art kantoren betrekken, een inspirerende en motiverende omgeving voor zowel klanten als medewerkers. Een logische nieuwe stap, gezien de evolutie en groei die Cheops doormaakt.

Het nieuwe Business Park Gate 7 in Kontich bevindt zich op zo’n 500 meter van de huidige hoofdzetel. Bij voltooiing in 2021 zal Business Park Gate 7 bestaan uit vier kantoorgebouwen. Cheops zal onderdak vinden in gebouw B, dat geldt als het uithangbord van de site.

Business Park Gate 7 ligt op een toplocatie aan de Prins Boudewijnlaan. Dankzij zijn strategische ligging vlakbij de E19, A12 en Antwerpse ring is Business Park Gate 7 optimaal bereikbaar voor medewerkers en klanten.

Gate7 | Cheops

Een duurzame en inspirerende werkplek

De inrichting van de kantoren gebeurt op maat van de beleving van de medewerkers en klanten. Daarnaast faciliteert het gebouw ook nieuwe manieren van werken. Zo zullen de medewerkers kunnen kiezen uit verschillende ruimtes die zijn aangepast aan hun taken op dat moment en zal er ook veel aandacht gaan naar ergonomie.

Filip Goos, CEO van Cheops: “De nieuwe manier van werken vereist een aangename werkomgeving die zowel motiverend als inspirerend werkt. Dat versterkt teamwerking, verhoogt efficiëntie en stimuleert innovatie. Zo zullen we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Ook duurzaamheid speelde een rol in de keuze voor Business Park Gate 7. Het nieuwe kantoor is CO2-neutraal en verbruikt tot 38% minder energie voor koeling en verwarming. Er wordt slimme en ecologische verlichting voorzien, net als laadpunten voor elektrische fietsen en auto’s.

Filip Goos, CEO van Cheops: “We zijn bijzonder fier op deze belangrijke stap voor ons bedrijf, volledig in lijn met onze ambities en het professionele imago dat we nastreven. We kijken ernaar uit om er onze klanten te inspireren in ons Experience Center.”

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.