Cheops opgenomen in
2018 Inc. 5000 Europe

De 2018 Inc. 5000 Europe lijst bevat de 5000 snelst groeiende particuliere bedrijven in Europa, gebaseerd op de omzetgroei over een periode van drie jaar. De lijst is het kleine broertje van Inc. 5000 – de lijst van snelst groeiende bedrijven in Amerika waarvan bedrijven als Intuit, Microsoft, Timberland, Patagonia en Oracle reeds in het verleden al deel van uitmaakten.

“In Europa maakten HelloFresh, Dyson en Coolblue reeds deel uit van de lijst,” zegt Filip Goos, CEO van Cheops. “Het is een mooie erkenning als bedrijf om onze naam op een dergelijke lijst te zien opduiken. Stuk voor stuk bestaat de lijst uit bedrijven die extreem klantgericht te werk gaan en dat vertaald zien in een duurzaam vertrouwen van hun klanten.”

“Bedrijven die deel uitmaken van deze lijst, dragen substantieel bij aan de groei, innovatie en werkgelegenheid binnen Europa. Misschien zitten daar ook wel de toekomstige Facebooks, Googles of Amazons tussen,” besluit Filip Goos.

Methodologie

De 2018 Inc. 5000 Europe lijst rangschikt de bedrijven volgens groeipercentage in de periode 2013-2016. Om deel te mogen nemen, moeten de bedrijven opgericht zijn in Europa en omzet draaien vóór 31 maart 2013. Ze moeten in privé-handen zijn, met het oogmerk om winst te maken, en onafhankelijk zijn – geen dochteronderneming of afdeling van andere bedrijven op 31 december 2016. De minimum omzet in 2013 moet 200,000 € bedragen en in 2016 moet de omzet minimaal 2 miljoen € bedragen. De volledige lijst kan je hier bekijken:https://www.inc.com/inc5000eu/list/2018

Over Cheops

Cheops is een Belgische specialist in IT & Business Technology Services. Onze 250 IT-experts denken strategisch mee en maken onze klanten efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Want de rol van technologie zal alleen maar nóg sneller groeien. Zo kunnen onze klanten hun business blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Cheops heeft 3 kantoren in België: naast de hoofdzetel in Edegem zijn er ook vestigingen in Zaventem en Gent.

https://www.cheops.com

Over Inc. en Inc. 5000

Inc. werd in 1979 opgericht en overgenomen door Mansueto Ventures in 2005. Inc. is het enige merk dat zich exclusief richt naar eigenaars en managers van groeiende bedrijven met als doelstelling hedendaagse oplossingen aan te reiken aan deze innovators. Voor meer informatie: https://www.inc.com

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.