Cheops opent kantoor
in Zaventem

Cheops Technology heeft een nieuw kantoor geopend in Zaventem. Daarmee zet het bedrijf een volgende stap in zijn duurzame groei met als doel klanten in het Brusselse en Brabant nog beter te kunnen bedienen. Het bedrijf behoudt zijn hoofdzetel in Edegem bij Antwerpen.

“Met de opening van een kantoor in Zaventem zetten we nog steviger voet aan de grond in de Brusselse regio en spelen we volop in op de noden van onze klanten,” verduidelijkt Christophe Vanmalleghem, Managing Director van Cheops. “Het laat ons toe onze klanten een nog meer gepersonaliseerde en aangepaste service te bieden en snel te schakelen bij interventies. Uiteraard biedt onze aanwezigheid in Brussel extra troeven voor ons als werkgever om steeds de meest geschikte profielen aan te trekken.”

Vandaag behaalt Cheops reeds 40 procent van zijn omzet in de Brusselse regio. De investering in het nieuwe kantoor kadert in het strategische groeiplan voor de komende jaren. In de nabije toekomst plant Cheops bijkomende duurzame investeringen in talent, diensten, de uitbreiding van zijn eigen cloudplatform en kantorennetwerk. In deze context nam Cheops sectorgenoot IT-flex over, waarmee het inspeelt op de groeiende nood van bedrijven om hun applicaties en infrastructuur steeds sterker op elkaar af te stemmen.

Adresgegevens van het kantoor in Zaventem:

Corporate Village – Aramis Building
Leonardo Da Vincilaan 1, B-1935 Zaventem
Tel: + 32 2 486 13 00

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.