Cheops heeft de smaak
van groei te pakken

08/03/18 - Cheops, de snelgroeiende IT-specialist, heeft in 2017 30,4 miljoen euro omzet gerealiseerd, een groei van 29% ten opzichte 2016. Het bedrijf heeft een succesrecept te pakken dat nauw aansluit bij de markt, en is niet van plan dit los te laten. “Ook in 2018 blijven we investeren in onze mensen, middelen en ons merk,” bevestigt Managing Director Christophe Vanmalleghem. Op dit moment zoekt Cheops 75 extra medewerkers.

Cheops is al jarenlang een opgemerkte groeier in de Belgische IT, en die groei ging in 2017 onverminderd door.

De groei is het sterkst in Managed Services (+ 46%). Cheops verklaart deze groei door de tendens naar de cloud en de noodzaak van klanten in het mid-market segment om hun infrastructuur te laten beheren door een externe partner.

Daarnaast neemt het belang van technologie binnen bedrijven duidelijk toe, wat zich uit in de stijgende vraag naar IT Experts. Tot slot merkt Cheops een toenemende interesse voor security, voornamelijk door de onstuitbare migratie richting de cloud en nieuwe regelgeving als GDPR.

Filip Goos, CEO Cheops: “Alles bij elkaar mag je stellen dat IT vandaag strategischer is dan ooit voor bedrijven. Maar organisaties hebben moeite om er de middelen voor in eigen huis te halen. Een IT-partner met de juiste cloud infrastructuur, ervaring en een goed begrip van de noden van de klant biedt hier een antwoord op.”

Expertise en service cultuur van Cheops valt in de smaak

In 2017 heeft Cheops nieuwe samenwerkingen afgesloten met o.a. Imec, Honda, SD Worx, ADMB en Lineas.

Het bedrijf is daarnaast genomineerd in verschillende klassementen. Cheops is voor het 8ste jaar op rij genomineerd als Trends Gazelle. Daarnaast is het één van de Belgische bedrijven in de Inc. 5000 Europe, een lijst van de 5000 snelst groeiende ondernemingen in Europa.

Christophe Vanmalleghem, Managing Director Cheops : “ We hebben een succesrecept te pakken, en dat merkt de buitenwereld op. We zien de nieuwe klanten en erkenningen als een pluim voor onze hele organisatie, die dagelijks werkt aan het verwezenlijken van deze succesformule.”

Om de groei bij te benen zoekt Cheops momenteel 75 extra medewerkers, voornamelijk IT-profielen.

Over Cheops

Cheops is een Belgische specialist in IT & Business Technology Services. Onze 250 IT-experts denken strategisch mee en maken onze klanten efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Want de rol van technologie zal alleen maar nóg sneller groeien. Zo kunnen onze klanten hun business blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Cheops heeft 3 kantoren in België: naast de hoofdzetel in Edegem zijn er ook vestigingen in Zaventem en Gent.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.