Testimonial

Yves - Java Developer

Samen met een team sta ik in voor de ontwikkeling van webapplicaties voor het beheer van data en klantendossiers bij een belangrijke klant. Naast het vertalen van business requirements in code, doe ik ook kwaliteitscontrole van werk van mijn teamleden. Binnen ons team wordt de status van de projecten opgevolgd via dagelijkse scrum meetings en tweewekelijkse tussensprints. Het is een boeiende job met veel mogelijkheden om bij te leren.

 

Van waar je keuze voor je huidige functie?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik me voltijds kon bezighouden met Java-ontwikkeling. Na mijn eerste contacten met Cheops was er meteen een klik. Het bedrijf en de sfeer spraken me aan en ik kreeg concrete antwoorden op de vragen die ik had. Ook de jobinhoud en het uitzicht op interessante projecten sloot mooi aan bij m’n verwachtingen.

Testimonial Yves
Wat vind je boeiend aan je job?

Wat ik enorm apprecieer is dat ik in mijn functie de ruimte krijg om zelfstandig te werken. Ik leer ook voortdurend bij op diverse manieren en kan steeds bij collega’s terecht. Qua technologie zit ik met Java op het juiste pad. Er is een grote Java-community, wat je toelaat je grenzen als developer te verleggen en te groeien in je job. Met een goede dosis humor zit ook de sfeer in mijn team prima.

 
Waarom zou iemand bij Cheops moeten komen werken?

Een belangrijke factor voor mij is dat men steeds bereid is om naar je te luisteren. Hier wordt gedacht in termen van oplossingen en je mening en input tellen. Cheops heeft overigens een aantal mooie klanten om als developer voor te werken en ervaring op te doen. Als het nodig is kan ik hier bovendien bijkomende opleidingen volgen om m’n kennis bij te spijkeren.

Solliciteer nu
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.