Testimonial

Laura - Business Development Manager

Mijn job is het zoeken en ontwikkelen van zakelijke opportuniteiten voor onze managed staffing-activiteit. Managed Staffing houdt in dat Cheops gemotiveerde en goed opgeleide IT-experten met de juiste ervaring en competenties snel en naadloos bij klanten inzet. Bij bestaande en potentiële klanten detecteer ik samen met hen de noden en uitdagingen en op basis daarvan stel ik de juiste oplossing voor. Mijn doel is hen te helpen efficiënter te werken en kosten te besparen.

 

Van waar je keuze voor je huidige functie?

Toen ik in contact kwam met Cheops was ik op zoek naar een uitdaging met een sterke focus op sales, het liefst in een complexere markt. Ik kende toen de technologische sector nog niet goed en de functie bij Cheops bood me de perfecte challenge. Meteen merkte ik dat iedereen bij Cheops erg doelgericht werkt, betrokken is en vastberaden een scherp omlijnde visie nastreeft. Dat sprak me enorm aan.

Testimonial Laura
Wat vind je boeiend aan je job?

De manier waarop Cheops klanten en medewerkers benadert is heel open en fair. Iedereen staat klaar voor mekaar en die mentaliteit streven we ook naar klanten toe na. Bij Cheops heerst de ingesteldheid om je te doen slagen in je job en je collega’s en managers ondersteunen je daarin. Je krijgt voldoende vrijheid om zelf invulling te geven aan je functie. Tegelijk word je gestuurd wanneer dat nodig is. Cheops heeft ook het grote voordeel dat het de slagkracht heeft om zijn klanten een robuust dienstenaanbod te bieden, en bovendien veel aandacht besteedt aan ondersteuning en goede service.

 
Waarom zou iemand bij Cheops moeten komen werken?

Zeker voor de kansen en mogelijkheden die je krijgt. Hier wordt gekeken naar wie je bent en wat je kan. Als je de kansen aangrijpt kan je jezelf hier sterk ontplooien. Cheops is een duurzaam groeiend bedrijf waar een goede sfeer heerst. Het feit dat we al zeven jaar op rij Trends Gazelle zijn, zegt wat dat betreft genoeg.

Solliciteer nu
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.