Maak kennis met Britt,
Support Engineer

Maak kennis met Britt,
Support Engineer

Onze medewerkers aan het woord. Om hun drijfveren beter te leren kennen, vroegen we meer over hun rol bij Cheops en welke persoonlijke ambities en interesses ze hebben. Ontdek het verhaal van Britt.

Wat doe je bij Cheops?

In feite komt mijn job erop neer dat ik mensen help die IT problemen hebben. Typische voorbeelden zijn hardware installeren en configureren, softwareproblemen oplossen, rechten instellen enz. Ik werk bij de klanten van Cheops. De opdrachten die ik tot nu toe gedaan heb, duurden telkens enkele maanden. Maar het kan ook gebeuren dat je voor een lange periode bij een klant blijft.

Hoe ben je bij Cheops terechtgekomen?

Als opleiding heb ik een Bachelor Systeem- en Netwerkbeheer, maar het meeste van mijn job heb ik eigenlijk geleerd door het gewoon te doen. Cheops is een bedrijf dat heel aanspreekbaar is. Ik heb een goed contact met mijn Talent Manager, als er iets is dan kan ik daar steeds bij terecht. Het is waar dat er weinig vrouwen zijn in mijn job, maar ik zie dat eerder als een voordeel dan een nadeel. Het eenzijdige beeld van de IT-nerd is toch ook al lang voorbijgestreefd.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Mijn ambitie is om op te klimmen naar Talent Manager. Dat zou een mooie volgende stap zijn. Ja, ik weet goed wat ik wil, maar dat is geen slechte zaak.

Streef jij ook naar groei en succes?

Boost je carrière bij Cheops en solliciteer vandaag.

Bekijk vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.